Septembris suletakse Krootuse postipunkt ja Põlgaste saab mobiilse pakiautomaadi

Nii nagu üle Eesti, nii on ka Kanepi vallas kasvanud pakkide saatmine ning kätte saamine pakiautomaatides ja vähenenud postipunktides kohapeal teenuste kasutamine. Seetõttu vaatasime koos Kanepi valla esindajatega üle valla posti- ja pakiteenuste korralduse ning leppisime kokku nende ajakohastamise. 

Krootusele toob septembrist postiteenused personaalne kirjakandja

Vähese kohapeal teenuste kasutamise tõttu suletakse Krootuse postipunkt 31. augustil, kuid postiteenus ei kao kuhugi, vaid seda hakkab tooma koju või tööle personaalne kirjakandja. Pakke saab saata ja kätte saada ka Saverna ning Kanepi vallamaja juures paiknevatest pakiautomaatidest. Kanepis saab postmarke osta ka Aid ja Kodo kauplusest.

Põlgaste saab mobiilse pakiautomaadi

Septembri lõpus paigaldatakse Põlgastesse kaheks kuuks piloodina mobiilne pakiautomaat. Piloodi jooksul seiratakse pakkide saatmise-saamise mahte ja seejärel tehakse otsus, kas piirkonnas on püsiv vajadus pakiautomaadi järgi kohapeal või sobib posti- ja pakiteenuste osutamiseks personaalse kirjakandja teenus.

Kuidas tellida personaalset kirjakandjat?

Soovid saata või saada pakki? Vajad postmarki, ümbrikku või pakendit? Tasuda arveid või saata kirja? Kutsu postiteenusteks koju või tööle personaalne kirjakandja! See on tasuta, kui elad postiasutustest kaugemal kui 5 km, lähemalt tulek maksab 5 eurot. Kehtivad täpselt samad hinnad kui postiasutuses ja maksad ainult ostetavate postiteenuste eest. Kirjakandja müüb postmarke, ümbrikke või paneb kliendi eest kirjad ja pakid teele. Samuti saab tasuda arveid, võtta vastu pakke ja kirju ning tellida ajalehti ja ajakirju.

 

Tellimiseks helista personaalse postiteenuse telefonil 6643 330! Või kirjuta www.omniva.ee/era/abiinfo/kirjakandja_tellimine. Märgi soov ja aadress. Sinuga võetakse ühendust ja lepitakse kokku teenindamise aeg. Tellimust tullakse täitma üldjuhul juba järgmisel tööpäeval, aga mitte hiljem kui kahe tööpäeva jooksul ajavahemikus kell 8-17.

 

Omniva