Kanepi Vallavalitsuse majandusspetsialistina asus tööle Mari Mandel-Madise

Novembris liitus Kanepi Vallavalitsuse majandusosakonnaga Mari-Mandel-Madise, kelle tööülesanneteks on hangete läbiviimise korraldamine ning kogu hangetega seotud tegevuse tagamine, vallale kuuluva hoonestatud kinnisvara haldamise korraldamine ning teehoiu, liikluskorralduse ja tänavavalgustuse alase töö korraldamine.

Majandusspetsialistina töötav Mari- Mandel-Madise usub, et oma senisele töökogemusele ja oskustele tuginedes suudab ta Kanepi Vallavalitsuse majandusosakonnale pakkuda vajalikku lisaväärtust. Ta on varasemalt töötanud Rahandusministeeriumis projektide ettevalmistatud hankedokumentatsiooni kontrolli ning hangete läbiviimisega. Lisaks on Mari osalenud Rahandusministeeriumi poolse spetsialistina hangete hindamistel vaatlejana. Samuti on ta vastutanud Rahandusministeeriumi välisvahendite osakonnas struktuurivahendite järelevalve süsteemi korralduse ja süsteemi töötamise tagamise eest Eestis, sealhulgas hangete ettevalmistamise, läbiviimise kontrollide paikapaneku ja õiguspärasuse tagamisega. Varasemalt on Mari vastutanud ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolt rahastatud struktuurivahendite toetuste ja programmide rakendamise järelevalve toimimise eest.

Mari Mandel-Madise omab kõrgharidust finantsjuhtimise erialal. Selle aasta alguses tegi ta koos abikaasaga elus kannapöörde ning vahetas oma senise elu Tallinnas Magari küla vastu. Vabal ajal meeldib talle veeta aega koos perega, koeraga jalutada, suvel järves ujuda, reisida ja oma uues kodus aia rajamisega tegeleda.