Saverna Põhikooli asus juhtima Tiit Tammaru

21. märtsist asus Saverna Põhikooli direktorina tööle Tiit Tammaru, kes omab pikaaegset haridusvaldkonnas töötamise kogemust.

Värskel direktoril on kooli juhtimisel seatud mitmeid eesmärke. „Pean oluliseks kodulähedase põhikooli olemasolu, kvaliteetset haridust ja turvalist õpikeskkonda noortele, aga ka turvalist ja kaasaegset töökeskkonda töötajatele. Väike kool võib olla innovatiivne, kaasaegne ja edasipürgiv platvorm noortele edasisteks haridusalasteks valikuteks," ütles Tiit Tammaru.

Uus direktor peab lugu liikumisharrastusest ja tervislike eluviiside edendamisest. Tema sõnul on koolikeskkonnas oluline varajane märkamine koolikiusamise ja muude koolikeskkonda mittesobivate ilmingute osas. Koostöö kohalike ettevõtjate, gümnaasiumite ja kutsekoolide aitab kaasa karjääriplaneerimisele. Lisaks kvaliteetsele haridusele peab ta oluliseks ka kvaliteetset huvitegevust.

Tiit Tammaru on kehakultuuri magister, ta on läbinud Tartu Ülikoolis haridusasutuse juhtimise koolituse. Alates 2004. aastast  täidab ta Eesti Kutsekoolispordi Liidu peasekretäri ülesandeid. Aktiivselt osaleb Tiit Tammaru ka Eesti Korvpallikohtunike Kogu, Eesti Kutsehariduse Edendamise Ühingu ja Spordikohtunike klubi VILE töös. Varasemalt töötas Tiit Tammaru Mustvee Valla Spordikeskuse juhatajana.